Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2008

Συνεχίζουμε από άλλο “μετερίζι” …το tuxlibrary!

Μετά το πέρας της αρχικής φάσης του έργου “Συλλογικός Κατάλογος Δημοσίων Βιβλιοθηκών” 1999-2008 και την πορεία προς τον Εθνικό Συλλογικό Κατάλογο Βιβλιοθηκών, θάθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και το χρόνο που αφιερώσατε να μας διαβάσετε.

Το blog αυτό, μην έχοντας ολοκληρώσει ακόμη ετήσια παρουσία (πρωτοανέβηκε άρθρο στις 7/11/07), και μην έχοντας μεγάλες φιλοδοξίες, είχε τελικά μεγάλη επισκεψιμότητα (τη στιγμή που γράφω 21842 επισκέψεις) και υψηλή προτίμηση από εγγεγραμμένους αναγνώστες (93 readers). Θα συνεχίσει να υπάρχει (έστω και για ιστορικούς λόγους), αλλά δεν θα ξαναενεβεί άρθρο σ’ αυτό.

Εκτιμώντας, λοιπόν, ότι άξιζε τον κόπο η προσπάθεια ενημέρωσης και επικοινωνίας μέσω ενός ιστολογίου, τουλάχιστον εγώ θα συνεχίσω να γράφω από δω και πέρα στο άλλο blog, που αρχικά είχε δημιουργηθεί για την ανταλλαγή απόψεων σε τεχνικά περισσότερα θέματα (δείτε imageσχετικά):

http://tuxlibrary.blogspot.com/ - Greek Libraries in a New World: Ειδήσεις από τον κόσμο των Βιβλιοθηκών, Βιβλιοθηκονομικά, Νέες τεχνολογίες (Linux, Windows, Βιβλιοθηκονομικές εφαρμογές, OpenSource, Web 2.0, Online ή Web εφαρμογές κλπ.).

Σας προσκαλώ, λοιπόν, όλους σας όχι μόνο να επισκεφθείτε αυτό το blog ή να εγγραφείτε σε κάποιον reader ή επιλέγοντας να ενημερώνεστε με email , αλλά και να συμβάλλετε συγγράφοντας ως συνεργάτες, αρκεί να  εκφράσετε την επιθυμία σας στο email.

Θα τα λέμε από εκεί πια (είναι σαν να αλλάζουμε απλά συχνότητα smile_regular. )

Και ξεκινώ με το Σεμινάριο “Καταλογογράφηση μη βιβλιακού υλικού”

Δεν υπάρχουν σχόλια: